Stichting Supermom is opgericht door Vivian Ewbank-Reijs bekend van haar zwangerschapskledinglijn genaam Supermom en haar boekjes "Supermom's stijlgids" en "Hoe word jij een Supermom"?

Vivian steunt met haar stichting vrouwen & moeders (met kinderen tot 4 jaar) die leven van een minimum inkomen / bijstand, alleen staande moeders die het emotioneel moeilijk hebben en hun leven moeilijk op de rit krijgen.

Door middel van het doneren van spulletjes zoals; kinderwagens, positie en kinderkleding, kindermeubels, etc...spullen die voor veel moeders heel gewoon zijn maar voor deze moeders absoluut niet vanzelfsprekend en onbetaalbaar.

Veel van deze moeders leven van ongeveer €200 a €300 per maand en moeten daarmee hun kinderen en zichzelf onderhouden. Dat greep Vivian zo aan dat ze besloot actie te ondernemen om deze moeders te helpen!

Vivian: "Als je moeder wordt staat je kind direct op de 1e plaats. Je wilt je kind alles geven en alles doen voor je kind, niets is belangrijker. Maar als dat niet kan, sta je machteloos. Ik moest iets doen voor deze moeders. Iets geven voelt zoveel fijner dan iets ontvangen!!"

Gaat jou hart ook uit naar deze moeders? En wil je ook de moeders steunen? Op de site lees je wat je kunt doen! Alle kleine beetjes helpen!

Alvast heel hartelijk dank

Liefs,